filtration2
filtration1
filtration3

Tentang Kami

Precision Filtration, didirikeun taun 2010, diwangun ku insinyur profesional senior, staf manajemén senior sareng staf unggulan kalayan langkung ti 18 taun pangalaman dina ngahasilkeun, naséhat sareng penjualan produk filtrasi cair industri sareng aplikasi anu pakait. 

Kami mamatahan, ngahasilkeun sareng nyayogikeun industri cair kantong filter cair, kapal panyaring kartrid, saringan, sistem saringan beberesih nyalira, kantong panyaring, panyaring kartrid, sareng sajabana, pikeun nyaring cai taneuh, ngolah cai, cai permukaan, cai limbah, cai DI dina industri semikonduktor & éléktronik, cairan kimia sareng médis, minyak & gas, pangan & inuman, farmasi, perekat, cet, mangsi sareng aplikasi industri sanés.

Precision Filtration ngahasilkeun sareng nyayogikeun saringan kantong kualitas luhur pikeun industri. Kami ngagaduhan fasilitas produksi nyalira sahingga gancang di pangiriman, pangsaéna dina harga sareng kualitas luhur.

Kami ngagaduhan seueur pilihan saringan sedeng tina 0,2 micron dugi ka 1,200 micron, komposisi bahan anu béda pikeun mastikeun kasaluyuan kimia na. Saringan kantong ieu sayogi dina matéri: Polipropilén (Jarum Dirasa), Poliéster, Nylon (NMO), Nomex, PTFE, PP ngalembereh ditiup média filter microfiber pikeun nyaring efisiensi tinggi atanapi kamampuan ngaleupaskeun minyak.

Precision Filtration mangrupikeun produksi profesional, konsultasi sareng perusahaan dagang dina bidang filtrasi cair sareng nawiskeun solusi filtrasi khusus pikeun kabutuhan pelanggan.

Kami nyayogikeun produk saringan kualitas luhur sareng parantos ngawangun basis palanggan anu ageung dina sababaraha taun terakhir kalayan hubungan anu ngahargaan reliabilitas urang, jasa anu saé sareng harga kalapa.

DSCN2094
DSCN3035

Produk kami parantos diékspor ka Kanada, Brasil, Jérman, Italia, Afrika Kidul, Australia, Koréa Kidul, Indonésia, Pilipina sareng nagara-nagara sanés di daérah Asia Pasipik. Kami gaduh tim jalma anu wawuh kana aplikasi industri sareng ngartos dasarna naon anu janten filtrasi anu saé. Kami teras-terasan ningkatkeun produk urang ngalangkungan prosés P&P.

Precision Filtration, pasangan dina filtrasi cair. Tim kami sayogi 24/7.

Precision Filtration3
Precision Filtration2
Precision Filtration1

Sértipikat

a
b
c
  • Company environment1
  • Company environment2
  • Company environment3
  • Company environment4
  • Company environment5
  • Company environment6
  • Company environment8
  • Company environment9
  • Company environment10
  • Company environment11
  • Company environment12
  • Company environment13
  • Company environment14
  • Company environment15
  • Company environment16
  • Company environment18
  • Company environment22