filtration2
filtration1
filtration3

V-clamp Perumahan Gancang Buka Multi-Kantong Gancang

  • V-clamp Quick Open Multi-Bag Filter Housing

    V-clamp Perumahan Gancang Buka Multi-Kantong Gancang

    Perumahan V-clamp Gancang kabuka multi-kantong filter dirancang dina ASME VIII tingali standar VIII DIV I. Janten efisiensi sareng aman sareng awét, éta bénten sareng saringan kantong boléd tradisional. Anjeun tiasa muka sareng nutup panutupna tanpa alat. Henteu kedah dicabut atanapi dikencangan belasan atanapi bahkan puluhan baud dina gilirannana, pikeun ngawujudkeun cara anu merenah sareng gancang pikeun muka sareng nutup, gancang ngagentos kantong saringan sareng ngirangan intensitas tanaga gawé operator.

    Gampang pisan ayeuna pikeun muka sareng nutup kapal anjeun pikeun ngarobih kantong saringan dina ngan 2 menit!