filtration2
filtration1
filtration3

Aplikasi

  • 11
  • 22
  • UMCF-16
  • IMG_0181
  • IMG_0171
  • DSCN0306
  • 4daiji

Perminyakan
Filtrasi minyak pelumasi sareng bahan bakar suluh; pamulihan minyak bumi; saringan cairan amina sareng cairan glikol; prosés distilasi sareng fraksi; mesin beberesih cair amina; stasiun filter platform lepas pantai; pangeboran minyak sareng cairan suntikan, jst.

Precision Filtration5
Precision Filtration6

Industri otomotif
Cairan degreasing, cuci cai, cet éléktroforésis, topcoat, varnish, primer, loop cat, sareng sajabana; tapis; bagian beberesih cairan, agén pangobatan permukaan, minyak pelumas, cairan motong logam, filtrasi cairan grinding, pretreatment cai murni, jst.

Cét, cet
Ngaleungitkeun kondensasi cet gancang; filtrasi pangleyur; ngaleungitkeun pangotor anu kabentuk dina panyimpenan; tapis dina garis bungkusan sareng garis campuran; pemurnian monomer, jsb.

Precision Filtration7
Precision Filtration8

Apoték
Pamulihan unsur aktip anu mahal; pamulihan katalis; filtrasi gelatin, hormon, sareng konséntrasi biologis; ngaleupaskeun protéin dina plasma; tapis saline; saringan decarbonization tina infusions ageung, suntikan cai, panengah farmasi, jsb, kaldu fermentasi, cair lisan, Biofarmasi, filtrasi ubar Cina, jsb.

Perlakuan cai
Saringan cai sumur; tutuwuhan panguburan cai; ngaleupaskeun lumpur; filtrasi cai beberesih tekanan tinggi; miceun silt sareng rumput laut di cai laut; pamulihan résin bursa ion; ngaleupaskeun kristal kalsium; tapis bahan kimia pangobatan cai; tapis cai tiis; pretreatment sateuacan saringan mémbran, jsb.

Precision Filtration9
Precision Filtration10

Industri kimia
Daur ulang logam mulia sareng katalis; nyoplokkeun skala dina pipa cai; nyaring asam, lye, sareng pelarut; nyaring emulsi sareng dispersi; nyaring koloid dina résin; ngaleupaskeun karbon aktif saatos dékororisasi sareng adsorpsi zat toksik; produksi titanium dioksida; produksi PVC; Filtrasi cairan desulfurisasi gas flue; tapis tina sagala rupa plastik, bahan bakar sareng aditif pelumas.

Metalworking
Saringan minyak hidrolik; filtrasi pretreatment; recovery logam mulia; motong cairan, grinding filtrasi cairan; ngabersihkeun tapis cairan, jst.

Precision Filtration11
Precision Filtration12

Dahareun sareng inuman
Filtrasi cai mineral, bir, anggur bodas, anggur béas, inuman, produk susu, jst; misahkeun dékoloran sareng karbon aktif tina minyak anu tiasa didahar; filtrasi nalika ngahasilkeun cuka sareng kecap; tapis sirop, jus buah kentel sareng sirop jagong; karbon jelas dina serat Bubuk, zat caket dina gelatin, jst.

  • application
  • application2
  • application1
  • application3
  • application4
  • application5