filtration2
filtration1
filtration3

Perumahan Bag Saringan

  • Top Entry Bag Filter Housing

    Perumahan Filter Éntri Top Top

    Desain sealing pangalusna paménta filtrasi kritis cocog.

    Kepala casting presisi pikeun ngirangan leungitna tekanan.

  • Side Entry Bag Filter Housing

    Perumahan Saringan Kantong Éntri Sisi

    Desain entri sisi

    Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #

  • Economic Bag Filter Housing

    Perumahan Bag Kantong Ékonomi

    Pangpangna biaya bejana anu efektif di pasar

    Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #

  • V-clamp Quick Open Multi-Bag Filter Housing

    V-clamp Perumahan Gancang Buka Multi-Kantong Gancang

    Perumahan V-clamp Gancang kabuka multi-kantong filter dirancang dina ASME VIII tingali standar VIII DIV I. Janten efisiensi sareng aman sareng awét, éta bénten sareng saringan kantong boléd tradisional. Anjeun tiasa muka sareng nutup panutupna tanpa alat. Henteu kedah dicabut atanapi dikencangan belasan atanapi bahkan puluhan baud dina gilirannana, pikeun ngawujudkeun cara anu merenah sareng gancang pikeun muka sareng nutup, gancang ngagentos kantong saringan sareng ngirangan intensitas tanaga gawé operator.

    Gampang pisan ayeuna pikeun muka sareng nutup kapal anjeun pikeun ngarobih kantong saringan dina ngan 2 menit!

  • Davit Arm Multi-Bag Filter Housing

    Perumahan Davit Arm Multi-Bag Filter

    Desain ramah pangguna davit arm multi bag filter sareng konstruksi tina 2 kantong dugi ka 24 kantong kanggo nyumponan sarat tingkat aliran cair anu langkung ageung dugi ka 1.000 m3 / jam, sadaya desain saringan kantong di ASME VIII tingali standar VIII DIV I.

  • Spring Assist Multi-Bag Filter Housing

    Spring Ngabantosan Perumahan Multi-Kantong Nyaring

    Cinyusu urang ngabantuan kapal multi filter filter sareng konstruksi tina 2 kantong dugi ka 24 kantong kalayan desain panutupanana panutup bantosan anu dibantosan khusus pikeun minuhan sarat tingkat aliran cairan anu langkung ageung dugi ka 1.000 m3 / jam, sadaya desain saringan kantong dina ASME VIII tingali standar VIII DIV I.

  • Plastic Bag Filter Vessel

    Plastik Kantong Filter Kapal

    Pikeun Kabutuhan Saringan Bahan Kimia Korosif

    Sadaya konstruksi Polipropilén