filtration2
filtration1
filtration3

Saring Kantong

  • Absolute Rated Filter Bag

    Kantong Filter Dipeunteun Mutlak

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter Efisiensi Tinggi. Kantong saringan ieu épéktip dina aplikasi anu diperyogikeun efisiensi filtrasi anu langkung luhur. Sadaya kantong filter Efisiensi Tinggi sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran saringan ukuran épisién khusus tiasa didamel.

     

  • AGF Filter Bag

    AGF Filter Kantong

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter Efisiensi Tinggi. Kantong saringan ieu épéktip dina aplikasi anu diperyogikeun efisiensi filtrasi anu langkung luhur. Sadaya kantong filter Efisiensi Tinggi sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran saringan ukuran épisién khusus tiasa didamel.

  • High Efficiency Filter Bag

    Kantong Filter Efisiensi Tinggi

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter Efisiensi Tinggi. Kantong saringan ieu épéktip dina aplikasi anu diperyogikeun efisiensi filtrasi anu langkung luhur. Sadaya kantong filter Efisiensi Tinggi sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran saringan ukuran épisién khusus tiasa didamel.

     

  • LCR-100 Filter Bag

    LCR-100 Saringan Kantong

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep Kantong Saringan Minyak Adsorpsi pikeun ngaleungitkeun kontaminasi minyak tina aliran cair. Kantong épéktip dina cai, tinta, cet (kalebet sistem E-Coat), sareng cairan prosés anu sanés. Sadaya kantong saringan adsorpsi Minyak sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran Filter Minyak Adsorpsi ukuran khusus tiasa didamel.

  • LCR-500 Filter Bag

    LCR-500 Saringan Kantong

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep Kantong Saringan Minyak Adsorpsi pikeun ngaleungitkeun kontaminasi minyak tina aliran cair. Kantong épéktip dina cai, tinta, cet (kalebet sistem E-Coat), sareng cairan prosés anu sanés. Sadaya kantong saringan adsorpsi Minyak sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran Filter Minyak Adsorpsi ukuran khusus tiasa didamel.

     

  • MAXPONG Filter Bag

    MAXPONG Saringan Kantong

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter Efisiensi Tinggi. Kantong saringan ieu épéktip dina aplikasi anu diperyogikeun efisiensi filtrasi anu langkung luhur. Sadaya kantong filter Efisiensi Tinggi sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran saringan ukuran épisién khusus tiasa didamel.

  • Nylon Filter Bag

    Kantong Nylon Nyaring

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter pikeun industri filtrasi cair. Kantong ukuran standar sayogi pikeun nyocogkeun paling seueur perumahan kantong saringan dina pasaran. Kantong saringan khusus ogé tiasa didamel ka khusus pelanggan.

  • Oil Adsorption Bag

    Kantong adsorpsi minyak

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep Kantong Saringan Minyak Adsorpsi pikeun ngaleungitkeun kontaminasi minyak tina aliran cair. Kantong épéktip dina cai, tinta, cet (kalebet sistem E-Coat), sareng cairan prosés anu sanés. Sadaya kantong saringan adsorpsi Minyak sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran Filter Minyak Adsorpsi ukuran khusus tiasa didamel.

  • PE Filter Bag

    Kantong Saring PE

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter pikeun industri filtrasi cair. Kantong ukuran standar sayogi pikeun nyocogkeun paling seueur perumahan kantong saringan dina pasaran. Kantong saringan khusus ogé tiasa didamel ka khusus pelanggan.

  • PEXL Filter Bag

    PEXL Saringan Kantong

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter pikeun industri filtrasi cair. Kantong ukuran standar sayogi pikeun nyocogkeun paling seueur perumahan kantong saringan dina pasaran. Kantong saringan khusus ogé tiasa didamel ka khusus pelanggan.

  • PGF Filter Bag

    Kantong Saringan PGF

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter Efisiensi Tinggi. Kantong saringan ieu épéktip dina aplikasi anu diperyogikeun efisiensi filtrasi anu langkung luhur. Sadaya kantong filter Efisiensi Tinggi sayogi dina rupa-rupa ukuran pikeun nyocogkeun padamelan kantong filter industri biasa. Ukuran saringan ukuran épisién khusus tiasa didamel.

  • PO Filter Bag

    Kantong Saring PO

    Precision Filtration ngahasilkeun garis lengkep kantong filter pikeun industri filtrasi cair. Kantong ukuran standar sayogi pikeun nyocogkeun paling seueur perumahan kantong saringan dina pasaran. Kantong saringan khusus ogé tiasa didamel ka khusus pelanggan.

12 Teras> >> Halaman 1/2