filtration2
filtration1
filtration3

Warta

  • Aplikasi sareng ciri filter duplex

    Filter duplex disebut ogé duplex switching filter. Éta didamel tina dua saringan stainless steel sajajar. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos novél sareng struktur anu wajar, kinerja panyegelan anu saé, kapasitas sirkulasi anu kuat, operasi saderhana, sareng sajabana éta mangrupikeun alat panyaring multi-tujuan sareng wi ...
    Maca deui
  • Saringan beberesih otomatis ngadukung perdamaian héjo

    Nalika ngeunaan héjo, kaseueuran jalma mikirkeun téma anu jelas sapertos alam sareng perlindungan lingkungan. Héjo ngagaduhan hartos kahirupan dina budaya Cina, sareng ogé ngalambangkeun kasaimbangan lingkungan ékologis. Nanging, ku pamekaran sinambung industri, héjo nyirorot dina sp ...
    Maca deui
  • Bédana antara filtrasi permukaan sareng filtrasi jero

    Bahan layar utamina dianggo pikeun tapis saring sareng bahan dirasakan dianggo pikeun tapis jero. Bédana sapertos kieu: 1. Bahan layar (nilon monofilament, logam monofilament) langsung nyegat pangotor dina tapis dina permukaan bahan. Kauntungannana ...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih saringan anu pas pikeun anjeun?

    Akurasi mutlak nuduhkeun 100% filtrasi partikel kalayan akurasi anu dicirian. Pikeun naon waé jinis filter, ieu ampir standar anu mustahil sareng teu praktis, sabab 100% mustahil pikeun ngahontal. Mékanisme filtrasi Cairan ngalir tina jero kantong saring ka luar kantong, ...
    Maca deui