bag filter housing
Spring Lid Multi-Bag Filter Housing
filter bag
About-us

Ngeunaan parusahaan urang

Naon anu urang lakukeun?

Precision Filtration, didirikeun taun 2010, diwangun ku insinyur profesional senior, staf manajemén senior sareng staf unggulan kalayan langkung ti 18 taun pangalaman dina ngahasilkeun, naséhat sareng penjualan produk filtrasi cair industri sareng aplikasi anu pakait.

Kami mamatahan, ngahasilkeun sareng nyayogikeun industri cair kantong filter cair, kapal panyaring kartrid, saringan, sistem saringan beberesih nyalira, kantong panyaring, panyaring kartrid, sareng sajabana, pikeun nyaring cai taneuh, ngolah cai, cai permukaan, cai limbah, cai DI dina industri semikonduktor & éléktronik, cairan kimia sareng médis, minyak & gas, pangan & inuman, farmasi, perekat, cet, mangsi sareng aplikasi industri sanés.

tingali langkung

Produk panas

Produk urang

Hubungi kami pikeun langkung seueur produk

Precision Filtration (Shanghai) Co., Ltd.

PISAN AYEUNA
  • In order to ensure better quality and service, we have been focusing on the production process. We have got high praise by partner...

    Kualitas

    Dina raraga mastikeun kualitas sareng jasa anu langkung saé, kami parantos fokus kana prosés produksi. Kami ngagaduhan pujian anu luhur ku pasangan ...

  • Bag filter vessel, cartridge filter vessel, strainer, self cleaning filter system, industrial liquid filter bag, filter cartridge, etc., which widely used in electronics...

    Produk

    Kapal filter bag, wadah filter kartrid, saringan, sistem filter beberesih nyalira, kantong filter cair industri, kartrid filter, sareng sajabana, anu seueur dianggo dina éléktronika ...

  • We are able to also provide you with no cost samples to meet your needs. Best efforts will be produced to offer you the very best service and solutions...

    Palayanan

    Kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun tanpa sampel biaya pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Usaha anu pangsaéna bakal dihasilkeun kanggo nawiskeun jasa sareng solusi anu pangsaéna ...

Inpormasi pangénggalna

wartos

Precision Filtration, didirikeun taun 2010, diwangun ku insinyur profesional senior, staf manajemén senior sareng staf unggulan kalayan langkung ti 18 taun pangalaman dina ngahasilkeun, naséhat sareng penjualan produk filtrasi cair industri sareng aplikasi anu pakait.

Aplikasi sareng ciri filter duplex

Filter duplex disebut ogé duplex switching filter. Éta didamel tina dua saringan stainless steel sajajar. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos novél sareng struktur anu wajar, kinerja panyegelan anu saé, kapasitas sirkulasi anu kuat, operasi saderhana, sareng sajabana éta mangrupikeun alat panyaring multi-tujuan sareng wi ...

Saringan beberesih otomatis ngadukung perdamaian héjo

Nalika ngeunaan héjo, kaseueuran jalma mikirkeun téma anu jelas sapertos alam sareng perlindungan lingkungan. Héjo ngagaduhan hartos kahirupan dina budaya Cina, sareng ogé ngalambangkeun kasaimbangan lingkungan ékologis. Nanging, ku pamekaran sinambung industri, héjo nyirorot dina sp ...

Bédana antara filtrasi permukaan sareng filtrasi jero

Bahan layar utamina dianggo pikeun tapis saring sareng bahan dirasakan dianggo pikeun tapis jero. Bédana sapertos kieu: 1. Bahan layar (nilon monofilament, logam monofilament) langsung nyegat pangotor dina tapis dina permukaan bahan. Kauntungannana ...