filtration2
filtration1
filtration3

Saringan karinjang

Pedaran pondok:

Kami nyayogikeun standar sareng custom ngadamel saringan sareng karinjang. Desain pikeun murah perlindungan pikeun alat-alat mahal anjeun resep pompa, penukar panas, klep sareng sadayana mékanis tina skala kokotor.


Detil Produk

Tanda Produk

Kami nyayogikeun standar sareng custom ngadamel saringan sareng karinjang. Desain pikeun murah perlindungan pikeun alat-alat mahal anjeun resep pompa, penukar panas, klep sareng sadayana mékanis tina skala kokotor.

Tipe boléd sareng saringan desain panutup bukaan gancang sayogi.

Aplikasi tina Saringan
• prosés Industri
• Industri Kakuatan
• Industri Bahan Kimia
• Minyak & Gas
• Logam & Penambangan
• Cai & Cai Runtah
• Bubur & Kertas
• Mills baja
• Kelautan jsb .....

Fitur
• Galur ukuran standar tina 2 "ka 52" sareng desain saluyu sareng ASME b16.5 kelas 150, 300, 600, 1500 DIN sareng standar JIS.
• Filtrasi dugi ka 5 micron sayogi
• SS304, SS316, SS316L, bahan karbon Steel atanapi Monel sayogi pikeun pilihan anjeun.
• Kawat Bolong - boh dina hiji atanapi sababaraha lapisan bahan anu dipilih.
• Lempeng berlubang - luas kabuka dugi ka 40%.
• Aliran Aliran tina 20 gpm dugi ka 20.000 gpm dina saringan tunggal.

Basket Strainer1
Basket Strainer2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali