filtration2
filtration1
filtration3

Perumahan Filter Éntri Top Top

Pedaran pondok:

Desain sealing pangalusna paménta filtrasi kritis cocog.

Kepala casting presisi pikeun ngirangan leungitna tekanan.


Detil Produk

Tanda Produk

TF Series
Perumahan Filter Éntri Top Top

- Desain sealing pangalusna paménta filtrasi kritis cocog
- Precision casting head pikeun ngirangan leungitna tekanan aliran
- beberesih gampang pikeun proyek salajengna
- Desain numutkeun standar ASME
- Tutup pageuh segel sareng tahan kantong saring dina tempatna
- Opat soca pikeun panutupanana ketat sareng konstruksi stabil
- Sealing kantong unggulan kalayan henteu bypas

Top Entry Bag Filter Housing.1
Top Entry Bag Filter Housing2
Top Entry Bag Filter Housing3
Top Entry Bag Filter Housing4
Top Entry Bag Filter Housing6
Top Entry Bag Filter Housing5
Top Entry Bag Filter Housing7

Perumahan filter kantong Éntri luhur dirancang pikeun masihan anjeun nyégél 360 derajat kantong filter anjeun, pikeun mastikeun henteu ku pas. Éta cocog pikeun prosés filtrasi spésifikasi paménta tinggi. Kami nganggo sirah casting anu presisi pikeun ngirangan leungitna tekanan. Filter kantong Éntri Top ngadopsi tapisan luhur-di-handap-kaluar, aliran cair tina luhur kantong filter pikeun disebarkeun sacara merata kana permukaan sakabeh kantong filter, nyieun distribusi cairan anu dasarna konsisten, kantong filter kirang négatip kapangaruhan ku kaayaan teu tenang, pangaruh nyaring alus tur umur panjang jasa. Kantong Saring kabukti paling épéktip dina nuturkeun aplikasi kusabab penanganan anu gampang sareng épéktip hemat dibandingkeun sareng sistem tradisional anu sanés sapertos filter press & self cleaning system. - Filtrasi Bahan Kimia - Filtrométris Pétrokimia - Aplikasi Cai DI di Semikonduktor & Industri Éléktronik - Pangan & Minuman - Filtrasi Bahan Kimia Rupa - Filtrasi Pelarut - Filtrasi Minyak Anu Dimakan - Filtrasi Perekat - Otomotif - Filtrasi Cat - Filtrasi Ink - Cuci Logam

Ketik No. TF1A1-10-020A TF1A2-10-020A
Ukuran Kantong Kantong ukuran 01 ukuran 02
Area Nyaring 0,25m2 0,50m2
Laju Aliran Téoritis 20m3 / jam 40m3 / jam
Tekanan Operasi Maksimum 10.0barisan 10.0barisan
Suhu Operasi Maksimum 120 ℃ 120 ℃
Bahan Pangwangunan Sadaya Bagian Wetted Ketik 304 atanapi 316L stainless steel
Karanjang Restrainer
Bahan Seal Buna, EPDM, Viton, PTFE, Viton + PTFE
Inlet / outlet Standar 2 "flange 2 "flange
Permukaan Rengse Manik Kaca Ditiup (standar)
Volume Filter 13,0 liter 27,0 liter
Beurat Perumahan 20kg (sakitar) 25kg (sakitar)
Jangkungna Instalasi 98cm (sakitar) 181cm (sakitar)
Spasi Instalasi 50cm x 50cm (sakitar) 50cm x 50cm (sakitar)
Top Entry Bag Filter Housing

Aplikasi

Top Entry Bag Filter Housing9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami