filtration2
filtration1
filtration3

Perumahan Saringan Kantong Éntri Sisi

Pedaran pondok:

Desain entri sisi

Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #


Detil Produk

Tanda Produk

SF Series
Perumahan Saringan Kantong Éntri Sisi

- Desain entri sisi
- Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #
- Desain serbaguna pikeun penanganan genah
- Basket sareng gasket profil Viton pikeun disegel
- Ayun konstruksi panutupan baud
- Desain unik pikeun panyegelan kantong anu sampurna
- Fix sampurna sareng sadaya kantong standar
- Desain non kode

Side Entry Bag Filter Housing6
Side Entry Bag Filter Housing7
Side Entry Bag Filter Housing5
Side Entry Bag Filter Housing1
Side Entry Bag Filter Housing4
Side Entry Bag Filter Housing2
Side Entry Bag Filter Housing3

Perumahan kantong filter Éntri sisi dirancang pikeun masihan anjeun genah dina nanganan prosés filtrasi anjeun, ku gaduh mékanisme muka gampang sareng cincin panyaring kantong pikeun mastikeun panyegelan anu saé. Éta cocog pikeun syarat filtrasi umum dina sadaya aplikasi industri anu nanganan viskositas rendah dugi sedeng. Perumahan kantong filter Éntri sisi mangrupikeun alat saringan tekanan, utamina diwangun ku badan padumukan, tutup casting sareng karinjang restrainer. Saringan kantong Éntri sisi mencét média cair pikeun ngalangkungan pipa kana awak perumahan, kantong filter didukung ku karanjang restrainer, ngahasilkeun pamisahan solid-cair idéal pikeun ngahontal pangaruh filter. Akurasi filtrasi anu béda gumantung kana rating micron tina kantong filter. Kantong Saring kabukti paling épéktip dina nuturkeun aplikasi kusabab penanganan anu gampang sareng épéktip hemat dibandingkeun sareng sistem tradisional anu sanés sapertos filter press & self cleaning system. - Filtrasi Bahan Kimia - Filtrométris Pétrokimia - Aplikasi Cai DI di Semikonduktor & Industri Éléktronik - Pangan & Minuman - Filtrasi Bahan Kimia Rupa - Filtrasi Pelarut - Filtrasi Minyak Anu Dimakan - Filtrasi Perekat - Otomotif - Filtrasi Cat - Filtrasi Ink - Cuci Logam

Jenis kapal SF1A1-10-020A SF1A2-10-020A SF1A3-21-040B SF1A4-21-040B
Ukuran Kantong Kantong Ukuran 01 Ukuran 02 Ukuran 03 Ukuran 04
Area Nyaring 0,25m2 0,50m2 0,09m2 0,16m2
Laju Aliran Téoritis 20m3 / jam 40m3 / jam 6m3 / jam 12m3 / jam
Tekanan Operasi Maksimum 10.0barisan 10.0barisan 21.0barbar 21.0barbar
Suhu Operasi Maksimum 120 Deg C 120 Deg C 120 Deg C 120 Deg C
Bahan Pangwangunan Sadaya Bagian Wetted SS304 atanapi SS316L
Karanjang Restrainer
Bahan Seal Buna, EPDM, Viton, PTFE, Viton + PTFE
Inlet / outlet Standar 2 "flange atanapi BSP 2" stop kontak BSP 1 1/2 "stop kontak
Permukaan Rengse Manik Kaca Ditiup (standar)
Volume Filter 15,5 liter 27,0 liter 3,0 liter 4,5 liter
Beurat Perumahan 11kg (sakitar) 16kg (sakitar) 4kg (sakitar) 5kg (sakitar)
Jangkungna Instalasi 98cm (sakitar) 181cm (sakitar) 59cm (sakitar) 90cm (sakitar)
Spasi Instalasi 50cm x 50cm (sakitar) 25cm x 25cm (sakitar)
Side Entry Bag Filter Housing02

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami