filtration2
filtration1
filtration3

Perumahan Bag Kantong Ékonomi

Pedaran pondok:

Pangpangna biaya bejana anu efektif di pasar

Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #


Detil Produk

Tanda Produk

EF Series
Perumahan Bag Kantong Ékonomi

- Kaseueuran beaya anu efektif dina pasar
- Opat ukuran perumahan 01 #, 02 #, 03 #, 04 #
- Basket sareng gasket profil Viton pikeun disegel
- panutupan V-clamp gancang, tanpa kedah aya alat pikeun muka
- Fix sampurna sareng sadaya kantong standar

Economic Bag Filter Housing2
Economic Bag Filter Housing4
Economic Bag Filter Housing5
Economic Bag Filter Housing3
Economic Bag Filter Housing7
Economic Bag Filter Housing6

Wadah filter kantong inlet sisi ékonomis pikeun nyumponan sarat anggaran biaya anjeun dina pamilihan alat tapis, nanging nyayogikeun mékanisme panyegelan anu saé, nyarankeun pisan pikeun prosés filtrasi cai. Perumahan Bag Kantong Ékonomi mangrupikeun bejana anu hemat biaya. Mibanda desain panutupanana V Clamp gancang, sareng pilihan pilihan baja SS304 atanapi SS316. Mibanda gasket profil viton unik pikeun panyegelan kantong sampurna, anu pas sampurna sareng sadaya kantong standar, sayogi pikeun aliran laju dugi ka 40 m3 / jam. Kantong Saring kabukti paling épéktip dina nuturkeun aplikasi kusabab penanganan anu gampang sareng épéktip hemat dibandingkeun sareng sistem tradisional anu sanés sapertos filter press & self cleaning system. - Filtrasi Bahan Kimia - Filtrométris Pétrokimia - Aplikasi Cai DI di Semikonduktor & Industri Éléktronik - Pangan & Minuman - Filtrasi Bahan Kimia Rupa - Filtrasi Pelarut - Filtrasi Minyak Anu Dimakan - Filtrasi Perekat - Otomotif - Filtrasi Cat - Filtrasi Ink - Cuci Logam

Jenis kapal EF1A1-6-020B EF1A2-6-020B EF1A3-9-015B EF1A4-9-015B
Ukuran Kantong Kantong Ukuran 01 Ukuran 02 Ukuran 03 Ukuran 04
Area Nyaring 0,25m2 0,50m2 0,09m2 0,16m2
Laju Aliran Téoritis 20m3 / jam 40m3 / jam 6m3 / jam 12m3 / jam
Tekanan Operasi Maksimum 6.0barisan 6.0barisan 9.0barisan 9.0barisan
Suhu Operasi Maksimum 120 ℃ 120 ℃ 120 ℃ 120 ℃
Bahan Pangwangunan Sadaya Bagian Wetted SS304 atanapi SS316L
Karanjang Restrainer
Bahan Seal Buna, EPDM, Viton, PTFE, Viton + PTFE
Inlet / outlet Standar Soket BSP 2 " BSP 1 1/2 "Soket
Permukaan Rengse Manik Kaca Ditiup (standar)
Volume Filter 15,5 liter 27,0 liter 3,0 liter 4,5 liter
Beurat Perumahan 11kg (sakitar) 16kg (sakitar) 4kg (sakitar) 5kg (sakitar)
Jangkungna Instalasi 98cm (sakitar) 181cm (sakitar) 59cm (sakitar) 90cm (sakitar)
Spasi Instalasi 50cm x 50cm (sakitar) 25cm x 25cm (sakitar)
Economic Bag Filter Housing002

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami