filtration2
filtration1
filtration3

Beurat Kawajiban Multi-Cartridge Kapal

Pedaran pondok:

Beurat Kawajiban Cartridge Vessel - tina 9 dugi ka 100 Babak kartrid per kapal, kalayan panutupan bolt panon ayun, kami gaduh fitur desain khusus pikeun ngajantenkeun robih kartrid saderhana sareng gampang.


Detil Produk

Tanda Produk

Beurat Kawajiban Multi-Cartridge Kapal

Jumlah Bagian: HCF1020-S-10-020A

Beurat Kawajiban Cartridge Vessel - tina 9 dugi ka 100 Babak kartrid per kapal, kalayan panutupan bolt panon ayun, kami gaduh fitur desain khusus pikeun ngajantenkeun robih kartrid saderhana sareng gampang.

Dugi ka 100 puteran kartrid kanggo sadaya aplikasi kabutuhan industri sareng mékanisme pembukaan desain ngangkat spring unik ngajantenkeun kartrid robih janten gampang anu tiasa ditangan ku hiji jalma.

- Desain KODE ASME

- Narima babak 9-100 (20 inci, 30 inci, 40 inci, 50 inci Cartridges)

- Bahan SS - 304,316,316L

- Inlet / outlet - 3 inci - 12 inci Flange

- O-ring - EPDM (standar); Silicon, Viton, Teflon caps Viton, jsb

- Desain Profil Rendah Tangensial outlet pikeun ngirangan jangkungna kapal

Heavy Duty Multi-Cartridge Vessel8

Kantong Filter sareng Cartridge Filter kabukti paling épéktip dina nuturkeun aplikasi kusabab penanganan anu gampang sareng hemat biaya dibandingkeun sareng sistem tradisional anu sanés sapertos filter press & self cleaning system.

- Saringan Bahan Kimia

- Saringan Petrochemicals

- Aplikasi Cai DI dina Semikonduktor & Industri Éléktronik

- Dahareun & Minuman

- Filtrasi Bahan Kimia Rupa

- Saringan Pangleyur

- Filtrasi Minyak Anu Dimakan

- Saringan napel

- Otomotif

- Saringan Cat

- Saringan Tinta

- Ngumbah Logam


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami