filtration2
filtration1
filtration3

Aplikasi sareng ciri filter duplex

Filter duplex disebut ogé duplex switching filter. Éta didamel tina dua saringan stainless steel sajajar. Éta ngagaduhan seueur kaunggulan, sapertos novél sareng struktur anu wajar, kinerja panyegelan anu saé, kapasitas sirkulasi anu kuat, operasi saderhana, sareng sajabana éta mangrupikeun alat panyaring multi-tujuan kalayan kisaran aplikasi anu lega sareng adaptasi anu kuat. Khususna, probabiliti leakage sisi kantong filter leutik, anu akurat tiasa mastikeun akurasi filtrasi, sareng tiasa gancang ngagentos kantong filter, sareng filtrasi dasarna henteu nganggo bahan konsumsi, janten biaya operasi dikirangan. Saringan dupleks didamel tina waja tahan karat, anu diwangun ku dua tong silinder. Éta mangrupikeun hiji lapisan lapisan struktur dilas stainless steel. Permukaan jero sareng luar digosok, sareng bagian luhurna dilengkepan ku klep curhat, sahingga tiasa dianggo pikeun ngaluarkeun gas nalika dioperasikeun. Gabungan pipa ngadopsi sambungan komposit. Saatos uji hidrolik 0.3MPa, saklar jago thread éksternal tee fleksibel. Parabotna ngagaduhan struktur kompak, operasi anu merenah sareng pangropéa saderhana.

1. Aplikasi
Saringan ganda biasana dianggo dina ngolah ubar tradisional Tiongkok, ubar barat, jus buah, jus gula, susu, minuman sareng cairan sanés.
Dua jinis kokotor padet atanapi koloid disaring, sareng dua saringan dianggo silih ganti, anu tiasa diberesihan tanpa ngeureunkeun mesin
Jaringan dianggo teras-terasan.

2. Fitur
Mesin ieu gancang muka, gancang nutup, gancang ngabongkar, beberesih gancang, multi-lapisan nyaring gancang, aréa lanté leutik sareng pangaruh pamakean anu saé.
Mesin ieu tiasa nganggo filtrasi tekanan pompa atanapi saringan vakum hisap.
Bingkai filter tina mesin ieu mangrupikeun jinis horizontal, kalayan kirang murag sareng retakan lapisan filter sareng cairan residual kirang. Dibandingkeun sareng pencét saringan horisontal, épisiénsi naék ku 50%.

3. Bahan anu dianggo
Sakabéh set pakakas didamel tina stainless steel.
Pilihan layar: (1) layar stainless steel (2) tapis lawon (3) filter kertas ngalangkungan mesin pikeun misahkeun gantung, anjeun tiasa kéngingkeun cairan anu jelas atanapi bahan padet. Éta sasuai sareng hukum kadokteran sareng kabersihan pangan sareng cocog sareng standar GMP.


Pos waktos: Jun-08-2021